AddThis Social Bookmark Button

Ειδήσεις

Βραβεύσεις 2017

b_200_133_16777215_00_images_2018_DSC_3555.jpgΤα γιορτινά του έβαλε ο όμιλος μας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου. Η πρόσφατα εγκαινιασμένη αίθουσα της τεχνικής σχολής Παραλιμνίου φιλοξένησε κολυμβητές, προπονητές, γονείς και φίλους της ομάδας μας. Η εκδήλωση των βραβεύσεων αρίστων μαθητών και κολυμβητών του Ναυτικού ομίλου έχει γίνει θεσμός και οι πάντες την ανέμεναν με ανυπομονησία. 
                Το παρόν στις βραβεύσεις λαμπρύνοντας την εκδήλωση, έδωσαν ο πρόεδρος της Κυπριακής κολυμβητικής ομοσπονδίας κος Αλέξανδρος Χριστοφόρου και ο γραμματέας κος Γιώργος Κυριαζής, ο συντονιστής του αθλητικού γυμνασίου παραλιμνίου κος Γεώργιος Τσερκέζος και ο Πάτερ Αναστάσιος Ισαάκ.
b_200_133_16777215_00_images_2018_DSC_3321.jpg                Βραβεία πήραν 23 άριστοι μαθητές – κολυμβητές μας, οι οποίοι απέσπασαν αριστεία και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς και ολυμπιάδες και 42 κολυμβητές οι οποίοι διακρίθηκαν σε παγκύπριους αγώνες και πρωταθλήματα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον Αδάμο Λοίζου. Ο Αδάμος το Νοέμβριο του 2017 κατέρριψε 6 παγκύπριες επιδόσεις κατηγορίας παμπαίδων Β. Χαιρετισμό προς όλους αλλά και συμβουλές προς τον Αδάμο έστειλε, μέσο video, ο πρωταθλητής μας Ιάκωβος Χατζηκωνσταντίνου από την Αμερική. Αναμνηστικό μετάλλιο παρέλαβαν και οι μικροί κολυμβητές μας από τα χέρια του προέδρου Κου Λοίζου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον πάτερ Αναστάσιο ο οποίος σε σύντομη ομιλία συνεχάρη τους κολυμβητές μας για τις αγωνιστικές και μαθητικές επιτυχίες τους.
Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου κος Λοίζος Λοίζου. Ο κος Λοϊζου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις προσπάθειες των κολυμβητών και των προπονητών μας και ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξη τους. Τελείωσε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ελπίζει το 2018 να υπάρχουν περισσότερες ‘’ευκολίες’’ για τον Όμιλο. 
Αλέξανδρος ΧριστοφόρουΣτη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Κύπρου κος Αλέξανδρος Χριστοφόρου. Ο Κος πρόεδρος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη δουλειά που γίνεται στον όμιλό μας. 
Επισήμανε δε, ότι η περιοχή της Αμμοχώστου η είναι η πιο αδικημένη στη Κύπρο στο θέμα των αθλητικών υποδομών και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα κατασκευασθεί το κολυμβητήριο από το Δήμο Παραλιμνίου.
 Σε σύντομο χαιρετισμό ο Κος Τσερκέζος, συνέστησε σε όλους τους κολυμβητές να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και στις οδηγίες των προπονητών τους.
Την επιμέλεια του προγράμματος της εκδήλωσης είχε ο προπονητής μας κος Γιώργος Χουζούρης.  Παρουσιαστής της εκδήλωσης, για άλλη μια φορά, ο καλός φίλος μας κος Κώστας Ηροδότου 
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Τυχεροί, ήταν, για την αγωνιστική κατηγορία ο Νικόλας Ντζαγίδης για τη προαγωνιστική ο Παναγιώτης Κουτσόλουκας για την εκμάθηση η Βερόνικα Τσαπαρίλα και για τη βασιλόπιτα των καλεσμένων η Κα Κούλα Κασάπη.
Το Δ.Σ.του ομίλου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και τους δωρητές οι οποίοι βοήθησαν στη πραγματοποίηση της τελετής βράβευσης  
Ο πρόεδρος του Ομίλου μας Λοΐζος Λοΐζου   με τους μικρούς μας κολυμβητέςΤα βραβεία των αθλητών €450 τα πρόσφερε η Κτηνιατρική Κλινική Τάσου & Μαρίας Κεφάλα
Για Αγωνιστική €100 Δωροκουπόνι Κατάστημα STEFANIS - Προσφορά KYTHREOTIS GROUP
Για Προ-Αγωνιστική €50 Δωροκουπόνι Κατάστημα STEFANIS - Προσφορά KYTHREOTIS GROUP
Για Ακαδημίες – Εκμάθηση €100 Δωροκουπόνι (ΠΟΔΗΛΑΤΟ ή ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) από ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ - Προσφορά Οικογένεια KAPETANIOS BAY HOTEL
Για Βασιλόπιτα 1 Δώρα Αξίας €95 από MP Ventus Computers Ltd – Μάριος Πασπαρής
Για Βασιλόπιτα 2 Δώρο Αξίας €80 από RΟΟΜ ESCAPE  – Παπαφιλίπου & Οικονόμου
Δωρεάν την αίθουσα της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου
© 2013 Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας  |  All rights reserved.